Arkiva të Përditshme: 16/09/2020

MOS LEJO QË E KALUARA TË PENGOJ TË SOTMEN

Nga | 16/09/2020

Lule Alidema, Psikologe klinike   Njeriu gjatë jetës kalon nëpër faza të ndryshme, dhe përgjat rrugëtimit tonë nëpër këto faza kemi pasur kërkesa, dëshira, qëllime, synime, ndjenja, përjetime etj, po pra kemi jetuar! Jeta përbëhet nga kënaqësitë dhe paknaqësitë, sepse sikur të ishte vetëm kënaqësia, apo paknaqësia, jeta do të ishte e pakuptimtë, ngase nuk do… Lexoni Më tepër »

Hapini listat dhe dëgjoje zëri e shumicës z Kryeministër

Nga | 16/09/2020

Nga Azgan Haklaj Listës së mbi pesëqindmijë shqiptarëve, të cilët nuk i duruan dot zollumet, shkatërrimin e demokracisë, uzurpimin e shtetit të së drejtës, instalimin e regjimit  totalitarë, vjedhjen e votës, varfërinë, qeverisjen e korruptuar, por u detyruan ta braktisnin vendin e tyre ju shtuan dhe dy ministria jeniçerë të Sulltanit, të cilët e lëshuan… Lexoni Më tepër »

Besimi në gënjeshtra dhe konspiracione

Nga | 16/09/2020

Ali Hertica  Demokracia është në krizë, të paktën kjo është ajo që filloni të mendoni kur lexoni libra me tituj apokaliptikë si “Si vdesin demokracitë”,sigurisht që diçka po ndodh.  Studiuesit konkludojnë në “Liria në Botë” e tyre më e fundit se demokracia është nën presion dhe se liria në botë po bie për të dymbëdhjetin… Lexoni Më tepër »