Home » Archive for 19 Shtator, 2020

PVD reagon për nivelin e papërgjegjësisë së punëkryersve në SHF “Ibrahim Kelmendi” në Preshevë

Gjatë mëngjesit të sotëm prindërit e fëmijëve të ciklit të ultë pranë Shkollës fillore “Prof. Ibrahim Kelmendi” në Preshevë u njoftuan nga mësuesit që të mos i sjellin fëmijët në shkollë, për shkakun që tavani kishte rënë. Arsye për këtë havari në objektin e sapo renovuar të kësaj shkolle ishte pëlcitja e gypit.Kjo gjendje, e cila përshkruhet përmes fotografive... 

QË TË MOS ZHGËNJEHENI, ULENI PRITSHMËRINË

Lule Alidema, Psikologe klinike   Çdo individ është ndryshe nga tjetri, si në aspektin fizik, ashtu edhe në atë psikik. Vërtetë është një femomen që na bën të ndryshëm nga njëri tjetri, sigurisht se është një mundësi vetëdijësimi të bëjmë dallimin e sjelljeve tona, mes asaj që duhet vepruar dhe asaj që nuk duhet, po pse jo edhe të mësohemi, çoftë me... 

Krenaria kosovare

Nga Skënder Sadri KAPITI Krenar që jam kosovar, Se e kam shpirtin shqiptar.  Nëpër shekuj Kosova ime, I qëndrove çdo stuhie Mu në mes të Ballkanit nuk të mundën kurrë  barbarët e sllavit. Jam krenar me ty, Kosova ime, Se gjithmonë burra kombi, dëshmorë dhe heronj linde e rrite. Me gjakun e tyre tokën vadite. Kosovën, tokën dhe lirinë... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch