Home » Archive for 24 Shtator, 2020

MES SHQIPTARËVE TË SHBA-së, DOM ANTON KÇIRA ME NJË INTERVISTË NDRYSHE

INTERVISTOI: LEONORA LAÇI Kjo intervistë e realizuar me dom Anton Kçirën, vjen pikërisht në kohën, që ai ka kaluar 50 vite të meshtarisë. Fillimisht, po bëjmë një reportazh të aktiviteteve, që janë zhvilluar për 50-vjetorin e meshtarisë. Kujtojmë lexuesit se për 50-vjetorin e meshtarisë iu bënë festime në Gjakovë/Kosovë dhe Detroit/MI. Aktivitet e pasura u përmbyllen... 

Cakaj i ofron mbështetje të plotë nga Shqipëria, deputetëve shqiptarë nga Lugina

Sot pata kënaqësinë të zhvilloj edhe një takim të vyer me deputetët e zgjedhur të Listës së Luginës së Bashkuar me z. Shaip Kamberi, znj. Nadije Beqiri e z. Argjend Bajrami ! Mbështetja e Shqipërisë për përfaqësuesit e Listës së Bashkuar do të jetë e plotë sepse përgjegjësia e tyre është e jashtëzakonshme: përpjekja për të mbrojtur e lartësuar të drejtat... 

Opinion: Të përndjekurit politikë janë zeri i Atdheut dhe demokracisë

Nga Azgan Haklaj Ata nuk janë minoritet as pakicë, janë gardianë të lirisëJanë kolona vertebrale e nacionalizmit shqiptar S’mund të ketë liri, demokraci, shtet të së drejtës, as integrim europian pa protagonizmin e të përndjekurve politikë Unioni Kombëtar i të përndjekurve politikë të Shqipërisë, organizata me e madhe shqiptare e njëherësh zedhënëse... 

Opinion: Diktatura e burokracisë

Ali Hertica  Të gjithë janë të vetëdijshëm për krizën ekonomike dhe të gjithë jemi duke kërkuar një zgjidhje. Politika politike funksionon kryesisht në shkurtimet. Kjo qasje e njëanshme është joproduktive sepse kufizon shumë kreativitetin dhe përgjegjësinë e vetë njerëzve. Një faktor tjetër i krizës shkatërruese po aq i madh shpesh neglizhohet. Kjo është fuqia... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress