Home » Archive for 27 Shtator, 2020

Të gjithë shqiptarët janë UÇK

Nga Azgan Haklaj Bastisja e zyrave të veteranëve të UÇK- së në mes të Prishtinës dhe arrestimi i krerëve të kësaj organizate nga Eulexs ngjalli me të drejtë zemërimin, jo vetëm të luftëtarëve e veteranëve që luftuan për lirinë e popullit të tyre kundër ushtrisë e çetnikëve të kasapit të Ballkanit Millosheviç, por edhe të opinionit publik në Kosovë, Shqipëri, Maqedoninë... 

Përfundon me sukses trajnimi 5-ditor “Certified Interpretive Guide”, CIG

Trajnimi CIG, i sjellë për herë të parë në Shqipëri nën organizmin e Institutit të Edukimit, Trashëgimisë dhe Turizmit në bashkëpunim më Interpret Europe, shënoi sot përmbylljen e tij me sukses. Programi i njohur në nivel ndërkombëtar është krijuar për këdo në fushën e turizmit, trashëgimisë kulturore, muzeologjisë, interpretimit por jo vetëm, duke ju ndihmuar në... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress