Home » Archive for 1 Tetor, 2020

Kryetari i Preshevës, Shqiprim Arifi kërkon nga Kosova dhe Shqipëria 5 milion euro

Kryetari i Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi i cili njëherit është edhe kryetar i subjektit politik, Alternativa për Ndryshim (APN), përmes një postimi në facebook ka kërkuar nga Prishtina zyrtare dhe Tirana zyrtare që të pranojnë kërkesën e tij për një fond të quajtur “Fondi Kombëtar i Solidaritetit”. Sipas Arifit, të dy shtetet shqiptare do të kontribuonin në... 

Petroviqët po përpiqen të rrembejnë në Vjenë shpatën dhe përkrenaren e Gjergj Kastriotit

Nga Azgan Haklaj Ku janë janë institucionet shqiptare të ruajtjes së identitetit kombëtar?! Serbia nuk mund të pervetësojë kurrë simbolet kombëtare të shqiptarëve Në vitet 30- të Adolf Hitleri urdhëroj që në Gjermani të ndërtohej fabrika më moderne në botë e ndërtimit të automobilave.E pagëzoj atë me emrin volkswagen që në shqip do të thotë makinë e... 

Zoran Stankoviq: Hapja e zyrës për Luginë të Preshevës nga ana e Qeverisë së Kosovës është e mirëseardhur

“Çdo ndihmë për këto tri komuna është e mirëseardhur. Hapja e Zyrës është një vendim politik që nxit komente të ndryshme në opinionin tonë dhe perceptohet si një provokim i bisedimeve të ardhshme në Bruksel. Sa më përket mua, unë pres që ndihma shtesë për komunat nga Zyra do të përmbushë pritjet e popullsisë shqiptare në realizimin e projekteve lokale” ka thënë... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch