Home » Archive for 20 Tetor, 2020

Amerikë, ruaji dhe mbroji Shqipërinë e Kosovën prej politikanëve shqiptarë zullumqarë!

Nga Skënder Sadri KAPITIPrej 100 vitesh, që kur SHBA-të u bënë fuqi dhe superfuqi globale, kjo edhe për fat të mirë të shqiptarëve, sepse: SHBA-të janë aleati më i madh i Shqipërisë me kontributin, ndihmën dhe për mbeshtetjen me vendosmëri të ceshtjes kombëtare shqiptare ku SHBA-të kanë rolin vendimtar dhe përcaktues në mbrojtjen e shtetit shqiptar të Shqipërisë, për... 

Shtëpia e Shëndetit në Preshevë, përfituese e programit “Paga ime e parë” përmes Entit për Punësim

Shtëpia e Shëndetit në Preshevë, njofton të interesuarit se program i cili jepet përmes Entit për Punësim Republikan, përfituese e të njëjtit është edhe shtëpia e shëndetit. Shtëpia e shëndetit në Preshevë, fton të gjithë të interesuarit të cilët plotësojnë kushtet për teknik apo teknike medicinale të aplikojnë në linkun e mëposhtëm. Në njoftimin e tyre thuhet: PAGA... 

Pajtimi Kosovë – Serbi, Kosova ta kundërshtojë qasjen e gabuar të përfaqësuesi të BE-së Mirosllav Lajçak

Ali Hertica  Kushtetuta e Republikës së Kosovës është dokument që është hartuar në bashkëpunim të ngushtë me faktorin ndërkombëtar dhe këtë duhet ta dijë fare mirë z. Lajçak. Nëse jo le ta lexon dhe e kupton se në nenin 2 pikën 2 të kushtetutës, theksohet se Sovraniteti dhe integriteti territorial i Republikës së Kosovës është i pacenueshëm, i patjetërsueshëm... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch