Home » Archive for 21 Tetor, 2020

ALI IBËR NEZAJ I LIDHJES SË PRIZRENIT KTHEHET NË SHTATORE NË TROPOJË

Inaugurimi me 14 nëntor 2020             Të hënën, më 12 tetor 2020, isha në Tropojë, në qytetin e Bajram Currit, së bashku me një grup miqësh të Shoqatës “Drini”, Gjakovë-Shkodër, se shkuam për Tpame për të ndjerin Hysni Hoxha i Bytyçit, vllau i ing. Skënder Hoxhës, pasi ku për 16... 

Propozimet të reformes kushtetuse të Shtetit

Ali Hertica  Ka qenë gjithmonë një burim frymëzimi të Shtetit në ato konsiderata të përgjithshme, i kam vënë vetes qëllimin për të gjetur një përgjigje në pyetjen se si përcaktohet në praktikë funksionimi i administratës publike në shtetin tonë demokratik kushtetues, nga ajo që mund të shpjegohet ai funksionim, cilat probleme lindin në atë funksionim dhe si ato... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch