Home » Archive for 19 Nëntor, 2020

Bashkësia Islame Preshevë: Komunikat për opinion

Në mbledhjen e mbajtur nga Shtabi Komunal për S.J., ku mori pjesë kryetari i B. Islame të Preshevës m. Ibrahim ef. Ahmedi së bashku me anëtarët e shtabit, epidemiologu nga Enti i shëndetit publik nga qyteti i Vranjës Dr. Goran Ristić, ku gjatë takimit ai analizoi dhe dha këshilla për masat shtesë. Në këtë mbledhje u nxorrën këto konkluzione: 1. Në bazë të raportit... 

Preshevë: Inspektoriati Komunal ka shtuar kontrollet nëpër të gjithë lokalet e gastronomisë

Inspektoriati Komunal, në bazë të kompetencave ligjore që tashmë iu kanë dhënë, si dhe në bazë të autorizimeve nga ana e Shtabit për situata të jashtëzakonshme, po kryen kontrollet e shtuara gjatë tërë ditës dhe në orët e mbrëmjes, nëpër të gjithë lokalet e gastronomisë, përfshirë baret, kafiteritë, restorantet, gjelltoret, lojërat e fatit, lojërat për fëmijë etj. Që... 

Fuqia (politika)në shoqëri

Ali Hertica  Fuqia në politikë është ndikimi që një person ose organizatë ka në persona ose organizata të tjera. Pushteti mbi të tjerët do të thotë që sundimtari mund t’i urdhërojë ose t’i detyrojë ata të përmbushin dëshirat e tij. Ekzistojnë shkallë të ndryshme të fuqisë. Në një diktaturë, e gjithë pushteti është në duart e një ose një grupi... 

Faton Zeneli dhuron donacion Shtëpisë së Shëndetit në Preshevë

Faton Zeneli bashkëvendasi ynë nga fshati Rahovicë, i cili jeton dhe vepron në Zvicërr si mjek, në këtë gjendje të vështirë pandemie në vendin tonë, dhuron donacion Shtëpisë së Shëndetit uniforma për personelin mjeksor. Uniformat janë të cilësisë së lartë dhe të njëjtat përdoren edhe në spitalet e Zvicrës. Gjithsejt janë këmisha apo uniforma 677 dhe 318 pantollone. Faleminderit... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch