Home » Archive for 25 Nëntor, 2020

Partitë që përfundojnë në bordin e koalicionit

Ali Hertica  Deri në çfarë mase luan një parti politike rol për dikë në zyrën politike ? A duhet të jeni anëtar i një partie politike që të bëheni mbajtës i një zyre politike ? Dhe cilat janë të mirat dhe të këqijat e të qenurit anëtar i një partie politike.Partitë politike luajnë një rol të rëndësishëm në politikë. Në këtë mënyrë ata shpesh sigurojnë... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch