Home » Archive for 27 Janar, 2021

Shqiprim Arifi përkujton 21 vjetorin e daljes në skenë të UÇPMB-së

Postimi i plotë i z. Arifi: “Para 21 viteve, në trojet e Lugines doli në skenë Ushtria që përfaqësoi guximin, kryengritjen, dashurinë për vendin dhe krenarinë e të gjitha brezave.Çdo dëshmorë i rënë mbetet i lavdishëm e i gjallë përgjithmonë! Lavdi dëshmorëve të rënë për Liri. UÇPMB “  Read More »

Shqipëria është e Shqiptarëve e jo e klyshëve të Miskovit

Gjokë Spaqi Pikërisht për këtë dashuri të çdo cepi të Shqipërisë që na thotë Midhat Frashëri u sakrifikuan shumë idealista Nacionalist, ideal i të cilëve ishte dhe mbeti deri në vdekje ” Dekalogu i Ballit Kombëtar për Shqipëri të bashkuar dhe demokratike. Për këtë ideal kombëtar shqiptarët punuan brez pas brezi e sidomos në kohën kur djemtë e zgjedhur idealist... 

Politika në kohën e ndryshimeve

Ali Hertica   Globalizmi na prezanton me shumë sfida, por edhe ka avantazhet e tij.  Pra, shumë vende në dekadat e fundit kanë bërë kalimin në qeverisjen demokratike. Ekziston një konsensus i përgjithshëm se demokracia është një vlerë universale dhe në përgjithësi është forma më e mirë e qeverisjes .  Demokracia nënkupton se anëtarët e një... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress