Home » Archive for 2 Shkurt, 2021

Turqia reagon për hapjen e ambasadës së Kosovës në Jerusalem

Turqia të martën e kritikoi zotimin e Kosovës për hapjen e ambasadës në Jerusalem, duke thënë se ky veprim i shkel rezolutat e Kombeve të Bashkuara dhe ligjin ndërkombëtar. “Zotimi në fjalë i Kosovës është shkelje e ligjit ndërkombëtar, veçanërisht i rezolutave të OKB-së të miratuara për këtë çështje”, tha në një deklaratë zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme... 

Valdete Daka: Në listë janë gjithë votuesit nga jashtë që janë verifikuar

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka thënë se në listën e 103.582 votuesëve nga jashtë, janë të gjithë qytetarët që kanë dokumentuar zotësinë juridike të tyre, kanë bashkangjitur dokumente që janë verifikuar, atëherë janë përfshirë në listën përfundimtare. “Ata do ta kenë të drejtën të votojnë në momentin kur të aprovohet pas disa çasteve fletvotimi nga... 

Problemi dhe respektimi i ligjit në Kosovë

Ali Hertica  Antirealizmi moral është ajo ide ku veprimi,në vetvete  nuk përshkruhet si bartës i së mirës dhe së keqës.Nuk dallohet ndonjë gjë e veçantë, për shembull në mosmbajtjen e premtimit që të tregojë se është keq të mos e mbash premtimin ashtu siç e bejnë liderët e politikës së Kosovës dhe qeveritarët,dhe që të vëresh se njerëzit faktikisht... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress