Home » Archive for 5 Shkurt, 2021

Ambasadori i Izraelit: Serbia nuk është aspak e lumtur që njohëm Kosovën

Kreu i Departamentit për Ballkan në Ministrinë e Jashtme të Izraelit, Dan Orian, derisa ka folur lidhur me marrëdhëniet e Israelit me shtetet e Ballkanit në të ardhmen. Derisa po fliste për për njohjen e Kosovës nga ana e Izraelit, Orian tha se Serbia nuk është aspak e lumtur për këtë. Orian pranoi se njohja e Kosovës nga Izraeli mund t’i dëmtojë marrëdhëniet në mes... 

Doli në qarkullim libri i ri “Një jetë në fluturim” i shkrimtarit DRAGO SILIQI

Të nderuar Miq të Librit dhe të Botimeve Toena, Me kënaqësi ju njoftoj se sapo doli në qarkullim “Një jetë në fluturim” – botim antologjik me krijimtari origjinale të shkrimtarit DRAGO SILIQI, artikuj dhe studime letrare të shkruara prej tij, shkrime kritike të autorëve të ndryshëm dhe poezi kushtuar autorit, përgatitur për shtyp me shumë kujdes e profesionalizëm ... 

Aktorët e përfshirë në përgjegjësinë vertikale janë qeveritarët

Ali Hertica  Dimensioni i dytë i cilësisë demokratike është detyrimi i liderëve të zgjedhur politikë të përgjigjen për vendimet e tyre politike kur kërkohen nga zgjedhësit e qytetarëve ose organet e tjera kushtetuese. sugjeron që përgjegjësia ka tre karakteristika kryesore: informacion, justifikim dhe ndëshkim ose kompensim.   Elementi i parë – informacioni... 

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, shpallë zgjedhjet lokale në Preshevë më 28 Mars

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, njoftoi se zgjedhjet lokale në Preshevë, Zajeçar dhe Kosjeriq do të mbahen më 28 Mars. Daçiq tha se zgjedhjet e rregullta lokale po mbahen në Zajeçar dhe Kosjeric, ndërsa në Preshevë, qytetarët do të zgjedhin këshilltarët pasi aty ka një organ të përkohshëm. Ai u uroi pjesëmarrësve në zgjedhje që procesi zgjedhor të... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress