Home » Archive for 11 Shkurt, 2021

Dy vajzat e reja në Ängelholm të Suedisë Teuta Zenele dhe Albina Ibrahimi, dualën me librin e tyre të parë në Suedi

Nga: Hysen Ibrahimi Ängelholm-Suedi, 11.02.2021 Sot doli nga shtypi libri i titulluar BALKANS VEGETARISKA MATBORD-(TAVOLINA USHQIMORE VEGETARIANE E BALLKANIT) bashkautore Albina Ibrahimi-Teuta Zeneli, botues: Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Klementi XI Albani”, në Suedi (SHSHASHS). Libri është botuar në gjuhën suedeze, por ushqimet tradicionale... 

Specialja i refuzon katër veta që u paraqitën si viktima të Salih Mustafës

Gjykatësi i procedurës paraprake në Gjykatën Speciale, Nicolas Guillou, e ka marrë vendimin e parë lidhur me pjesëmarrjen e viktimave në procesin gjyqësor ndaj ish-eprorit të UÇK-së, Salih Mustafa. Katër persona janë paraqitur si viktima dhe kanë aplikuar përmes postës elektronike për t’u bërë pjesëmarrës në procesin gjyqësor kundër Mustafës. Tre nga personat... 

Kushtet për rujtjen e republikës

Ali Hertica  Në qoftë se ka probleme lidhur me futjen e një forme qeverisjeje republke,ka probleme edhe për rujtjen e sajn keshtu që edhe kosova duhet të këtë probleme të tillanë të ardhmen,ku nenvizohet si në përgjegjësi, edhe republika,kohë pas kohe,duhet të ripërtërihet duke u kthyra  te parimet e origjinës.Kjo mund të ndodhë si pasojë e veprimeve nga jasht... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress