Home » Archive for 19 Shkurt, 2021

AMBASADA SHQIPTARE NË BEOGRAD PËRKRAHË NDËRTIMIN E BANESAVE SOCIALE NË BUJANOC

Në letrën e tij dërguar kryetarit të Kuvendit komunal të Bujanocit z.Enver Ramadani, ambsadori i shtetit shqiptar në Beograd z. Ilir Boçka ka përgëzuar këshilltarët e Kuvendit komunal të Bujanocit dhe partitë e koalicionit për miratimin e vendimit për ndërtimin e banesave për qëllime sociale në Bujanoc. Mes tjerash, në letrën e tij të gjatë, z.Boçka ka folur edhe për rëndësinë... 

Çdo shtet ka rregulla të shkruara dhe të parashkruara se si qeveriset

Ali Hertica  Vitet e fundit,politika dhe problemet kushtetuse në Kosovë kanë zënë një vend qendror në vartësi të ngushta, me linjat e zhvillimit dhe rënies së tyre në këtë periudhë.   Kërkimet dhe debatet e shumta ,akademike brenda kësaj fushe janë ndërdisiplinore,ato përfshijnë juristë,historianë,filozof ,ekonomistë ,politologë, mjek, gjeograf e shum... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress