Kryetari i organit të përkohshëm të Komunës së Preshevës, z. Shqiprim Arifi bashk me deputetin në parlamentin e Serbisë, z.Argjend Bajrami sot kanë takuar sekretarin gjeneral shtetëror të Maqedonisë së Veriut z. Muhamed Zekirin

Në takim është biseduar në veçanti për hapjen e kufirit në fshatrat kufitare Miratoc-Llojan

Postimi i plotë z.Arifit:

“Bashkë me deputetin Argjend Bajrami takuam mikun tonë dhe sekretarin gjeneral shtetëror të Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Muhamed Zekiri.Me z. Zekirin kemi bashkëpunuar shumë herë dhe ka përkrahur çdo kërkesë tonën e në veçanti hapjen e kufirit Miratoc – Llojan. Koordinimi dhe bashkëpunimi me Republikën e Maqedonisë është i vazhdueshëm deri në arritjet e qëllimeve në të mirën e përbashkët.”

Lini një Përgjigje

Previous post Pushteti apsolut në demokraci
Next post Palestina e ka quajtur zhgënjyese vendimin e Kosovës për të hapur Ambasadën në Jeruzalem
Translate »