Home » Archive for 2 Prill, 2021

Sundimi i ligjit dhe ndarja e pushteteve

Mr.Ali Hertica  Dy parime formojnë bazën e çdo shteti modern demokratik, kjo është një rregull e ligjit dhe e shtetit  dhe autoriteti i ndarë në mes të institucioneve të ndryshme.   Në   shoqëri mund të konsiderohet vetëm një ligj nëse plotësohen dy kushte. Së pari, në një qeveri kushtetuese veten të detyruar nga ligji. Nga... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch