Home » Archive for 7 Prill, 2021

Lëvizja për Reforma fiton betejën e parë ligjore e politike

Komunikata e Lëvizjes për Reforma: Lëvizja për Reforma fiton betejën e parë ligjore e politike, betejat politike vazhdojnë në njësinë nr. 16, Caravajkë. Pas paregullësive evidente që ndodhën në njësinë nr.16 Caravajkë, ku në kuti të vendvotimit u gjetën 3 fletëvotimi më shumë se sa votues që ishin nënshkruar në librin e votuesve. Lëvizja për Reforma menjëher... 

Vendim i gjykatës administrative: Vendvotimi 16 në Caravajkë, do të shkojë në rivotim

Pas ankesës nga Lëvizja për Reforma drejtuar Komisionit Komunal Zgjedhor në lidhje me vendvotimin numër 16 në Caravajkë ku janë gjetur më shumë fletëvotime në kutinë e votimit se sa votues, gjykata ka vendosur që ky vendvotim duhet të shkon në rivotim Kërkesa është aprovuar nga Komisioni Komunal Zgjedhorë por Alternativa Për Ndryshim ka bërë ankesë që ky rivotim mos... 

Rrjeti Global i Bizneseve të Diasporës Shqiptare e Presidenti i saj Nazar Mehmeti përcjellin urimet për institucionet e reja të Kosovës

Rrjeti Global i Bizneseve të Diasporës Shqiptare i shtrirë në 25 shtete të botës e me qendër kryesore në SHBA, dhe Presidenti i saj, z. Nazar Mehmeti, e uron Kosovën për themelimin e institucioneve të saj pas Zgjedhjeve të 14 shkurtit 2021.Ky urim shkon për Z. Albin Kurti, me rastin e zgjedhjes së Tij -Kryeministër i Republikës së Kosovës dhe të Qeverisë së tij të re “Kurti... 

Populizmi po, demagogji jo

Ali Hertica Filozofi Abicht i bën të qarta qëllimet e tij në prezantimin e tij,ai dëshiron të marrë mbrojtjen e ‘zakonshëm’, njerëzve të thjeshtë kundër një elite të caktuar, intelektualiste, dhe i vjen keq për të dy që roli i njerëzve të thjeshtë në histori nuk i kushtohet vëmendje e mjaftueshme – dhe as nuk pretendohet nga ai popull – pasi që... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch