Home » Archive for 9 Prill, 2021

KAPITËT E DURRËSIT DHE LIRIA E KOSOVËS

Nga Vaso Papaj Pronari i “Drenicës” së Durrësit, e cila,  shërbeu si Qëndër e Rekrutimit të UÇK-së, dhe njëkohësisht pritësi dhe mobilizuesi,Gani KAPITI, në krye të vullnetarëve të UÇK-së të cilët mbërritën te QR “Drenica” Durrës  me  13 Prill 1999    Çaste kur mbërrijnë luftëtarët e UÇK te ” Drenica” Durrës... 

ZEROJA KALKULUESE DHE ZEROJA DENIGRUESE

Mr.Ali Hertica  Rasti ynë për shpërbërjen me  forcë të kesaj  qeveria të politikës  kuministe dhe kriminele në  kosova është e paligjshme dhe anti-demokratik për shkak se kjo  është një rrezik për  qytetarët,  kolektivishtetin  si  dhe popullinë e globalisht . Duke pranuar se kryengritja... 

Bazat ajrore të NATO-s që u përdorën gjatë bombardimit të Jugosllavisë

Në vitet 1908-1912, patriotët shqipëtarë e kishin orientuar Shqipërinë drejt perëndimit, ku kishim mbështetjen dhe ndihmën e Austro-Hungarisë dhe të Italisë, e padyshim më pas edhe të SHBA-së, derisa Gjermania ishte mbështetëse e tërthortë e vendit tonë sepse ajo mbështeste Austro-Hungarinë. Gjatë periudhës 1912-1989, ishte periudhë ogurzeze për mbarë Kombin Shqipëtar.... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch