Home » Archive for 16 Prill, 2021

Në komunën e Bujanocit zgjatet orari i punës deri në ora 23:30 për kafiteritë dhe restorantet gjatë muajit të Ramazanit

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi gjatë ditës së djeshme iu ka drejtuar me një kërkesë Shtabit Republikan të Krizave dhe Ministrisë së Vetqeverisjes Lokale dhe Administratë Publike për zgjatjen e orarit të punës për objektet e gastronomisë deri në ora 23:30 gjatë muajit të Ramazanit. Përshkak se gjatë muajit të Ramazanit, kafiteritë dhe restorantet (verandat)... 

Mbi fjalimin brilant të Kryediplomates Znj. Gërvalla në KS të OKB-së

Nga Skënder Sadri KAPITI Vazhdim…Duke marrë shkak dhe duke iu referuarfjalimit brilant dhe të shkëlqyer të Kryediplomates së Kosovës, të  Znj. Gërvalla në Mbledhjen e Këshillit të Sigurimit  të Organizatës së Kombeve të Bashkuara  nuk mund të rrish indiferent  pa shprehur admirimin dhe  respektin për  ndjesinë e jashtëzakonshme morale,... 

Qeveritarët dhe autoritetet e shteti

Mr.Ali Hertica  Pjesërisht në ditët tona,ka gjetur vend një pjesëmarrje e theksuar politike si vlerë me përshkrimin e ndryshimit që ndodh me njerëzit,në kalimin nga gjendja natyrore në gjendje shoqërore.E rëndësishme është që tani njerëzit nuk duhet të jenë nën pushtetin arbitrar të të tjerëve.Sipas vrojtimeve të gjendjes natyrore ,sfera politike del nga një sferë... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch