Home » Archive for 11 Maj, 2021

Ardita Sinani: Më vjen keq që ish-kryetari i Komunës nuk mori pjesë në pranim-dorëzimin e detyrës

Sot, në shoqërimin e Zëvendës kryetarit të Komunës, z.Ragmi Mustafa dhe të kryetarit të Kuvendit Komunal, z.Sami Salihu; me bashkëpunëtorë, fillova zyrtarisht detyrën e kryetares së Komunës së Preshevës.Më vjen keq që ish-kryetari i Komunës nuk mori pjesë në pranim-dorëzimin e detyrës dhe të dokumentacionit teknik e administrativ. E kuptoj egon personale dhe qëllimin për... 

Me forcë nuk do të thotë se ka drejtësi

Mr.Ali Hertica  Më i forti  nuk është asnjëherë mjaftë  i  fortë për të qenë gjithmonë sundus nëse ai e shëndrron forcën  në ligjë kinëse të drejtë dhe bindjen në detyrimë.  Që këtij e drejta i takon më të fortit e drejta merrë menyrën ironike në dukje të realitetit të vendosur në parime shoqërore.Por a s’do... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch