Home » Archive for 16 Maj, 2021

Rezistenca kombëtare e Tomë Domgjonit dhe grupit të Lëvizjes Nacional Demokratike Shqiptare në fshatrat e Komunës se Gjakovës

Nga Nue Oroshi Pas ripushtimit të Kosovës dhe trojeve tjera etnike shqiptare nga komunistët serbo-jugosllav dhe veglat e verbëra me emra dhe mbiemra shqiptar që ishin në shërbim të Beogradit, atdhetarët shqiptar asnjëherë nuk e ndalën veprimtarinë kombëtare në shërbim të shqiptarisë.Prej vitit 1945 kur u ripushtua Kosova e deri në vitin 1999 kur u çlirua në mënyra... 

FËMIJËT/NXËNËSIT ME SJELLJE DELIKUENTE

Mr.Ali Hertica &Lule Alidema, Psikologe klinike  * Çfarë po ndodhë në këtë vend?  * Pse po ndodhin skandale të njëpasnjëshme?  * A mund ti parandalojmë, ndalim?  * Kush janë fajtorët, etj, etj…?  Këto e shumë pyetje janë prezente besoj tek secili nga ne mbas skandaleve që po ndodhin nga fëmijët/nxënësit me sjellje delikuente.  Problemi... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch