Home » Archive for 4 Qershor, 2021

Ndryshime të mëdha kulturore të nevojshme në udhëheqjen publike

Mr.Ali Hertica  “Pyetja më e dhimbshme dhe më e afërt për një parti politike: a janë njerëzit tanë akoma të mirë për galerinë e re publike dhe a janë proceset tona të rekrutimit dhe përzgjedhjes akoma të mira për prodhimin e atyre udhëheqësve publikë?”  Duke u kthyer në Kosovë, unë veçanërisht vë re se sa politikanët profesionistë lejojnë... 

Ragmi Mustafi: 7 pika për status special

Dje, në takimin e përbashkët me Ministren për të Drejtat e Njeriut, Minoritetet dhe Dialog Social, znj. Gordana Çomiq, kërkova që Qeveria ta zbatojë “Planin 7 pikësh” të miratuar nga Qeveria e Serbisë më vitin 2013.Në prani të përfaqësuesve të OSBE-së dhe Trupit Koordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë kërkova të trajtohen përfshirja e plotë e shqiptarëve në... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch