Home » Archive for 27 Qershor, 2021

Rezultatet e Komitetit për bashkëpunim Ndërkufitar, mbetën larg suksesit të dëshiruar

Me rastin e 8 vjetorit të formimit të Komitetit për Bashkëpunim Ndërkufitar i formuar më datën 27.06.2013,është një komitet që Gjilanit i ndihmon-përfiton si një trekëndësh kufitar Kosovë-Serbi-Maqedoni e Veriut. Si autor i këtij Trupi punuse që kam inicuar duke dhën propozimin në KK Gjilan e duke arsyetuar e argumentuar për formim e i njëjti propozim është hedhur në votim... 

Reflektim në të mirë të shtimit të kujdesit shëndetësor për qytetarët

Nga XHAVIT ÇITAKULiria e fesë është e garantuar me Kushtetutë. Secilit i është dhënë mundësia që në kuadër të rregullave dhe ligjeve të përcaktuara të manifestoj dëshirën për t’iu përkushtuar religjionit, përkatësisht fesë secilës i përkëtë. Pos në shtëpi, por edhe gjetiu, vendi ku me së shumti tubohen të besuarit e zotit janë kultet fetare, apo thënë më mirë... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress