Home » Archive for 30 Qershor, 2021

Në Litesh të Zarbicës,do të vendoset Pllakë përkujtimore

Veprimtari dhe opinionisti Refik Hasani, dhe profesori Rexhep Arifi nga Liteshi i Zarbicës me bashkëvendas tjerë ishin nē vizitë në vendlindje në objektin shkollor në Lagjën Litesh të Zarbicës. Objekti i shkollës ka filluar së punuari në vitin shkollor 1957/58, si paralale e ndarë fizike e shkollës ,,Skënderbeu’’ në Zarbicë. Në këtë shkollë kan gravituar procesin... 

Problemi dhe respektimi i ligjit në Kosovë

Mr.Ali Hertica Antirealizmi moral është ajo ide ku veprimi,në vetvete  nuk përshkruhet si bartës i së mirës dhe së keqës.Nuk dallohet ndonjë gjë e veçantë, për shembull në mosmbajtjen e premtimit që të tregojë se është keq të mos e mbash premtimin ashtu siç e bejnë liderët e politikës së Kosovës dhe qeveritarët,dhe që të vëresh se njerëzit faktikisht... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress