Home » Archive for 5 Korrik, 2021

Lëvizjet politike apo grupe të veprimit

Mr.Ali Hertica Politikanët dhe partitë politike janë përfaqësues të një ideologjie të caktuar. Ata marrin frymëzimin e tyre nga një ideologji ose bindje e caktuar dhe i drejtohen një tërësie koherente të ideve, pikëpamjeve dhe dëshirave për organizimin e shoqërisë. Prirje të ndryshme mund të dallohen në këtë drejtim. Këto lëvizje të ndryshme të gjitha kanë një... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch