Home » Archive for 27 Korrik, 2021

Hipokrizia e Kryeministrit Rama me “lavdërimet” për artistet dhe për xhudistet e Kosovës

Nga Skënder S. KAPITI Kombin e lartësojnë sakrificat e antarëve të tij, e lartësojnë talentet e tij si dhe burrështetasit e mëdhenj të tij. Por mjerisht vetëm burrështetas të lavdishëm prej 100 vitesh nuk ka nxjerrë akoma Shqipëria. Do të ishte mirë që “burrështetasit”p.sh. si Berisha, Nano, Rama e Meta të kishin qenë shëmbull pergjegjshmërie, morali... 

Politika nuk është e mundur pa teatër

Mr.Ali Hertica  Pasojat nuk ishin më pak. Mosbesimi midis majtas dhe djathtas, një politikë e mprehtë polarizimi dhe ndarja nga partitë e krishtera të gjitha u kthyen, drejtpërdrejt ose indirekt, në atë natë plot ngjarje. Kështu u rrita nën hijen e asaj drame politike, e cila shpejt u bë proverbiale.Ndoshta është Ndarja e famshme midis shoqërisë dhe politikës duhet të... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress