Home » Archive for 7 Shtator, 2021

Glauk Konjufca, Edi Ramës: Fillimisht ulu bisedo me shqiptarët e Luginës e pastaj formo “Open Ballkanin”

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, ka goditur kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, për iniciativën e Open Balkanit. Ai ka thënë se Rama së pari është dashur të ulet me përfaqësuesit e shqiptarëve në Kosovë, Maqedoni të Veriut e Luginë të Preshevës që të definonte interesat e shqiptarëve. Konjufca po ashtu ka thënë se Rama është ngutur të lidhte projektin... 

Aktivistët e PSD-së ndërpresin konferencën e Trendafilovës me fishkëllima

Dy aktivistë të Partisë Socialdemokrate kanë hyrë në konferencën e kryetares së Gjykatës Speciale, Ekatarina Trendafilova me fishkëllima duke e kundërshtuar punën e kësaj gjykate dhe duke thënë që nuk mund të lejojnë të raportojë në heshtje. Ata thanë se ajo është kryetare e një gjykate të padrejtë dhe nuk mund të lejohet që të mbahet në qetësi kjo konferencë. “Kanë... 

Fillojn e rindërtimit të trotuarit modern nga rruga “15 Nëntori”deri te shkolla fillore në Preshevë

𝐓𝐫𝐨𝐭𝐮𝐚𝐫𝐢 𝐪𝐞𝐧𝐝𝐫𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧 𝐦𝐞 𝐬𝐡𝐭𝐢𝐠𝐣𝐞 𝐩𝐞̈𝐫 𝐜̧𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐞̈, 𝐩𝐣𝐞𝐬𝐞̈ 𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐭𝐞̈ 𝐡𝐚𝐩𝐞̈𝐬𝐢𝐫𝐚𝐯𝐞 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐩𝐞̈𝐫 𝐧𝐣𝐞̈ 𝐏𝐫𝐞𝐬𝐡𝐞𝐯𝐞̈... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress