Home » Archive for 16 Tetor, 2021

Salihu: Këshilli i Lartë i Gjyqësisë në Beograd anashkalon kuadrot shqiptare dhe përzgjedh gjykatës 50 km larg Preshevës

Postimi i kryetarit të KK të Preshevës, z. Sami Salihu: “Është hera e dytë që Këshilli i Lartë i Gjyqësisë në Beograd bënë propozim për gjykatës në Gjykatë për Kundërvajtje në Preshevë duke injoruar totalisht kuadrot shqiptare që kanë plotësuar kushtet për t’u emëruar si gjykatës në këtë gjykate.Duke mos marrë parasysh strukturën etnike të Preshevës,... 

Kryetari i Kuvendit Komunal takon të rinjtë e Preshevës

Në hapësirat e Kuvendit Komunal të Komunës së Preshevës u realizua një bashkëbisedim dhe shkëmbim eksperiencash mes të rinjëve të Komunës sonë dhe migrantëve të lokalizuar në Komunë tonë. E gjith kjo ishte falë projektit të Shoqata Kulturore “Dituria” – Preshevë e i finansuar nga Organizata Ndërkombëtare për Migracion “IOM Serbia”, projekt... 

Dhuroni Libra per Komunen e re te Tuzit

Dhuroni Libra per Biblioteken e re te Tuzit  Read More »
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress