Home » Archive for 3 Nëntor, 2021

Ardita Sinani: Rindërtimi i objektit të Shtëpisë së Shëndetit në Leran nuk është më premtim në letër

Postimi i znj. Sinani: “Puna fillon së shpejti Edhe renovimi i nyjeve sanitare të shkollës fillore “9 Maji”. Këto janë dy projekte të rëndësishme në arsim dhe shëndetësi, për Leranin dhe Golemi Dollin. Siç na vërtetuan sot banorët që i takuam në vazhdën e takimeve me qytetarët për planifikimin e buxhetit dhe investimeve për vitin 2022. Është vërtetë... 

Politika dhe idealet

Mr.Ali Hertica  Koha e revolucioneve të mëdha që shkaktuan transformime të vërteta socio-politike duket se është shumë prapa nesh. Revolucioni rus (1917) dhe kinez (1949) vështirë se rezonojnë ideologjikisht. Çfarë ndryshimi nga revolucionet e Atlantikut të fundit të shekullit të tetëmbëdhjetë – veçanërisht ato amerikane dhe franceze. Ata ende luajnë një rol... 

Zgjedhjet në Kosovë: LDK dhe PDK nga 206 asambleistë, LVV 193, AAK 120

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur rezultatet përfundimtare për këshilltarë komunalë. Sipas po këtyre rezultateve, del se Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Partia Demokratike e Kosovës kanë më së shumti këshilltarë komunalë, nga 206 secila në tërë vendin. Sa i përket votave për këshilltarë komunalë, LDK-ja ka marrë 170,134 vota, ndërsa PDK 161,645 vota. Lëvizja... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress