Home » Archive for 4 Nëntor, 2021

PO VJEN ALI DACI, NJERIU QË KA PRITË, STREHUAR E PËRCJELLË RRETH 400.000 SHQIPTARË NË MALËSINË E ROZHAJËS GJATË KOHËS SË LUFTËS SË KOSOVËS

6 nëntor 2021, ditë e shtunë, ora 11.00, në MHK, në“Takimin e Tiranës, 2021”, me tematikë: “Ali Daci, një emër që i bën nder Kombit”           1.           Ali Daci i Rozhajës (Sanxhak-Mali i Zi) është Themelues e Kryetar i Këshillit Emergjent në Malësi (komunën) të Rozhajë për... 

Politikanë, mos e polarizoni vendin

Ali Hertica  Zmadhimi i tepruar i dallimeve dhe kimia e dobët personale në kohën e zgjedhjeve është katastrofike për vendin. Rezultatet zgjedhore të këshillave bashkiakë tregojnë një Kosovë të fragmentuar. Koha e bashkimeve të suksesshme të partive të mëdha dhe shpërngulja e votuesve në tri partitë e pushtetit dhe janë prapa nesh. Procesi i copëtimit politik po vazhdon... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress