Home » Archive for 8 Nëntor, 2021

Letër Presidentit amerikan, Joe Biden për Samitin e Presidentit për Demokraci !

Samiti është një nga iniciativat e shumta të SHBA-ve të fokusuara në avancimin e demokracisë, luftimin e korrupsionit dhe promovimin e respektimit të të drejtave të njeriut në mbarë globin.Njeriu – për të drejtat e NjeriutKombi Shqiptarë është pjesë e hartimit dhe zbatimit të Drejtave të Njeriut në Botë.Barazia i bënë njerëzit të pavarur nga njëri –tjetri, bën që... 

Prof. Eshref Ymeri ndër akademikët patriot shumë të rrallë nga Shqipëria të përkushtuar për Kosovën

Nga Skënder Sadri KAPITI E ndjek dhe e lexoj shtypin e shkruar, sepse te ai dhe te shkrimi njeriu mëson shumë, mëson të vertetat e pakorruptuara, mëson historinë, filozofinë,  moralin  e patriotizmin, i mëson ato prej shkencëtarëve, profesorëve dhe akademikëve kombëtarë e patriotë me shpirt të lirë e të pastër shqiptari të cilët fatkeqësisht janë shumë të paktë... 

Integriteti është karakteristika e tretë e tipologjisë sonë

Mr.Ali Hertica  Ka diçka për të thënë për të mos bërë atë zgjedhje me nxitim. Hulumtimet tregojnë se imazhi i udhëheqësit të partisë dhe mënyra në të cilën mediat raportojnë për të kanë ndikim të madh në zgjedhjen përfundimtare të votuesve. Me fjalë të tjera, liderët e partive luajnë një rol vendimtar.Kur drejtuesit e partive arrijnë të joshin votuesit... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress