Home » Archive for 18 Nëntor, 2021

Ardita Sinani: RIVENDOSET TRAFIKU (NDËR)URBAN

Postimi i znj. Sinani: “Sot, në Këshillin Komunal, morëm 2 vendime të rëndësishme për çështjet e transportit. Njëri për rifillimin e transportit (ndër)urban dhe tjetri për vazhdimin e transportit të nxënësve të shkollës së mesme në Komunën e Preshevës. Së shpejti hapim konkurset për këto dy projekte, ku do të mund të konkurrojnë kompanitë e interesuara... 

Ardita Sinani: FTESË PËR DEBAT PUBLIK!

Kryetarja e Preshevës, znj. Ardita Sinani ka ftuar përfaqësuesit e subjekteve politike,të bashkësive lokale, udhëheqësit e institucioneve dhe të shkollave, bujqit, bizneset, organizatat joqeveritare, mediat si dhe qytetarët, të marrin pjesë në debatin publik për planifikimin e buxhetit të komunës së Preshevës për vitin 2022. Postimi i znj. Sinani: “Pas përmbylljes... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress