Home » Archive for 21 Nëntor, 2021

NP MORAVICA: PARTNERITET, MJEDIS MË I PASTËR

Sot, mërgimtarë nga Zvicra që janë anëtarë të “Fondit Humanitar” të Rahovicës në bashkëpunim me NP ‘Moravica’ vendosen kosha të mbeturinave në Rahovicë. Ruajtja e një ambienti të pastër është qellimi jonë i përbashkët! NP ‘Moravica’ është në shërbim të iniciativave nga çdo organizate dhe individ për të mirën e përgjithshme! ... 

Veprimtari Ilaz Selimi, që shiti pasurin e vetë për ta hapur rrugën Muhoc-Zarbicë

Shkruan: Refik HASANI Do të duhej që  viti 2022 të jetë dhe të shpallet viti kushtuar për humanistin e veprimtarin  Ilaz Selimi. Ky vit, do të duhej të shpallet,si ditët e pishtari të arsimit, humanistit e veprimtarin Ilaz Selimi nga Malësia e Bujanocit.               Pishtari i arsimit, i burgosuri politik,veprimtari... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress