Home » Archive for 6 Janar, 2022

Shqiptarët e Luginës që kanë qëndrim 5 vite në Kosovë do të pajisen me shtetësi kosovare

Këtë lajm e ka bërë të ditur këshilltari i Presidentes së Republikës së Kosovës, Artan Murati i cili me origjinë vije nga Komuna e Medvegjës. “Me 29 dhjetor 2021, Qeveria e Republikës së Kosovës ka miratuar Koncept Dokumentin për Shtetësinë.Shumë i lumtur që në këtë koncept-dokument, prej të cilit më pas do të dalë edhe Ligji i ri për Shtetësinë, është përfshirë... 

PDSH është e përgatitur për të shkërmoqur çdo skenar dhune

“Përmbaruesit” e Berishës si vikingët e William pushtuesit“Na shpëto nga furia e vikingëve o Zot”!( postulat anglez).Shtëpia e shqiptarit është e Zotit dhe e mikut.Selia e PD-së është shtëpia jonë e përbashkët.Eshtë e paprecedentë të sulmosh tempullin e lirisë dhe demokracisë dhe besimit në Zot.E kanë të pamundur dhe do të deshtojnë me turp ata... 
© 2022 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress