Postimi i z. Sami Salihu:

“Mbrëmë kam pasur nderin por edhe kënaqësinë të jem prezent në Manifestimin tradicional “4 Vjet Zëri i të Rinjëve” të organizuar nga Forumi Rinor Rahovica.

Ishte privilegj i veçant të prezantoja dhe të isha prezent në praninë e Dr. Avni Fetahut, urolog si dhe në praninë e Dekanit të Fakultetit të Edukimit pranë Universitetit të Prishtinës Prof. Dr. Blerim Saqipi, por pa harruar të përmend edhe artist dhe dashamirë të fjalës së shkruar të Preshevës.

Një fillim me këmbë të mbarë i Vitit 2022, me një organizim të nivelit të këtij lloji, me mysafir e panelistë të tillë dhe me një tematikë shumë me peshë siç është zëri i rinisë, tregon për seriozitetin dhe përkushtimin e rinisë së Preshevës si dhe vet Forumit Rinor Rahovica.”

Lini një Përgjigje

Previous post Pse ikin misionarët e fjalës së lirë…
Next post SAMI HYSENI-SEMI, U GRADUA ME TITULLIN SENATOR I PARË SHQIPTAR PRANË ASOCIACIONIT FEDERAL GJERMAN PËR ZHVILLIM EKONOMIK
Translate »