Home » Kulturë, Lajme » 21 prill – 7 maj 2021 DITËT E LIBRIT në Kalanë e Tiranës

21 prill – 7 maj 2021 DITËT E LIBRIT në Kalanë e Tiranës

14 ditë = 9 aktivitete

Prezantojmë për herë të parë për publikun,
3 romane të rinj, pjesë e projektit “Rrugëtim drejt identitetit”
(në b/punim me Europa Krijuese të Komisionit Europian).
Prezantojmë për herë të parë për publikun një vëllim me poezi në respekt të individëve me autizëm.
Prezantojmë për herë të parë Network-un Rajonal për Diversitetin Kulturor READ, pjesë e të cilit është Instituti i Librit dhe i Promocionit / workshop për të rritur efikasitetin e pjesëmarrjes dhe përthithjes së fondeve në mbështetje të aktiviteteve kulturore dhe promovuese për Librin.
Promovojmë botime të reja me vlera të veçanta për historiografinë e letërsisë shqipe.
Në b/punim me Institutin Italian të Kulturës prezantojmë për herë të parë për lexuesit shqiptarë, 3 romane të rinj të autores italiane Giulia Besa.
Na ndiqni në një maratonë të përditshme, në rrugën më të bukur të Tiranës, në Kalanë e saj!
Ju mirëpresim me risi dhe oferta të strukturuara enkas për Ju!

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch