Home » Lajme, Vendore » 28 gushti – afati per njesimin e diplomave te maturanteve qe do te aplikojne për regjistrim ne UT

28 gushti – afati per njesimin e diplomave te maturanteve qe do te aplikojne për regjistrim ne UT

Stema e Presheves

Ne vijim te procodurave te kerkuara per njesimin e diplomave dhe per te perfunduar njesimin e tyre ne menyre qe te respektohen afatet e regjistrimeve ne IAL, lutemi qe shtetasit te sjellin prane komisionit ne MAS dokumentacionin perkates jo me vone se data 28 gusht 2014, ora 14:00.

Procedura dorezimit dhe e terheqjes se dokumentacionit do te jete individuale. Dokumenti i njesimit, qe do te dorezohet ne IAL-ne perkatese, do te terhiqet ne MAS ne perfundim te procesit nga duke filluar nga data 4 – 8 shtator 2014,nga ora 9:00- 16:00 prane zyres se pritjes se publikut ne MAS.

Terheqim vemendjen qe  dokumentet te jene te plota dhe te pasqyrojne qarte arritjet e matures shteterore ne shtetin perkates.

Aplikantet nga Kosova te kene domosdoshmerisht me vete VERTETIMIN mbi piket e arritura ne Provimin e Matures Shteterore, ku te paqyrohet suksesi i arritur, duke pasquruar piket e kandidatit dhe piket maksimale te provimit.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress