Home » Lajme, Vendore » Ardita Sinani: Buxheti i ri është kombinim i pjesëmarrjes së qytetarëve dhe i miratimit të të zgjedhurve të tyre

Ardita Sinani: Buxheti i ri është kombinim i pjesëmarrjes së qytetarëve dhe i miratimit të të zgjedhurve të tyre

Dje Kuvendi Komunal i Preshevës miratoi Buxhetin për vitin 2022.

Postimi i znj. Sinani:

“Urime buxheti i ri ❤️

Falenderoj 🙏 të gjithë këshilltarët nga pozita dhe opozita për pjesëmarrjen aktive në debatin e sotëm disaorësh parlamentar. Kjo e bën buxhetin e ri edhe më demokratik 👏

Se ky debat i sotëm parlamentar iu shtua takimeve të vazhdueshme me qytetarë 👊

Pra, buxheti i ri është kombinim i pjesëmarrjes së qytetarëve dhe i miratimit të të zgjedhurve të tyre 🤝

Është buxhet i miratuar nga këshilltarë komunalë edhe nga pozita, edhe nga opozita.Tashmë, Komuna e Preshevës ka buxhet më demokratik. Buxhet shpërndarës. Buxhet gjithëpërfshirës. Buxhet zhvillimor.

Buxhet social. Vazhdojmë bashkë. Për investime të reja.

Për mirëqenie për të gjithë 💪

Për Preshevën e Re 💞

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2022 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress