Ardita Sinani: Ndihem e nderuar për detyrën e marrë si Këshilltare Politike e Kryeministrit të Republikës së Kosovës

Read Time:1 Minute, 1 Second

Këshilltarja Politike e Kryeministrit të Republikës së Kosovës për tri komunat e Kosovës Lindore (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë), znj.Ardita Sinani, ka komentuar emërimin e saj nga ana e Kryeministrit Kurti

Postimi i znj. Ardita Sinani:

“E nderuar që sot me Vendim të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti, të marr detyrën e Këshilltares Politike për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.
Në vazhdimësi të bashkëpunimit e bashkërendimit me Republikën e Kosovës, e në funksion të përmirësimit të gjendjes së shqiptarëve të Luginës, si dhe për mbrojtjen dhe avancimin e të drejtave tona, pranova këtë detyrë dhe angazhim.
Hapi i ardhshëm, do të jetë themelimi i Zyrës për Preshevë, Bujanoc e Medvegjë në kuadër të Zyrës së Kryeministrit të Republikës së Kosovës, koordinimin e së cilës do ta bëjmë duke pasur parasysh gjendjen e vështirë socio-ekonomike të banorëve tanë.
Thellimi i vazhdueshëm i raporteve me institucionet e Republikës së Kosovës, e në këtë rast me Kryeministrin ka qenë dhe do të mbetet domosdoshmëri për shqiptarët e Luginës së Preshevës.
Vlerësimin që kjo detyrë dhe angazhim të më besohet mua, për të cilin jam jashtëzakonisht falëminderuese, do ta përkthej si synim për arritjen e qëllimeve të përbashkëta në të mirë të shqiptarëve të Luginës.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Kryetari i Preshevës kundër vendimit të Kurtit për emërimin e Ardita Sinanit Këshilltare Politike
Next post Moisiu, Meidani, Topi, Majko e Pacolli vizitë të akuzuarve në Speciale