Home » Lajme, Vendore » Ardita Sinani: Partneritet në zgjerim me Republikën e Turqisë

Ardita Sinani: Partneritet në zgjerim me Republikën e Turqisë

Sot, kryetarja e Preshevës znj. Ardita Sinani pati nje takim në Beograd me Koordinatorin e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim në Serbi, z. Mehmet Mete Anaç

Postimi i znj. Sinani:

“Projekte të reja 💞

Partneritet në zgjerim me Republikën e Turqisë 🇹🇷

Kjo u reflektu edhe sot në takimin që pata në Beograd me Koordinatorin e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim në Serbi, z. Mehmet Mete Anaç 💬

Bashkëbiseduam për projekte të rëndësishme që synojmë t’i nisim gjatë këtij viti, në partneritet me autoritetet turke 💪

Falenderova z.Anaç për mirëpritjen e ngrohtë dhe shpreha mirënjohjen e qytetarëve të Komunës së Preshevës për Qeverinë e Republikës së Turqisë dhe Agjencinë TIKA, të cilët kanë dëshmuar ndër vite mbështetjen e tyre për vendin tonë, por tashmë po shprehin edhe përkushtimin e tyre për zgjerimin e partneritetit 🤝

Teşekkürler 🙏

#Projekte#Partneritet#Turqia#PreshevaEre

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2022 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress