Home » Lajme, Vendore » Ardita Sinani shpall gjendje të jashtëzakonshme në BL Rahovicë e Raincë

Ardita Sinani shpall gjendje të jashtëzakonshme në BL Rahovicë e Raincë

Kryetarja e Komunës së Preshevës znj. Ardita Sinani shpall gjendje të jashtëzakonshme në Bashkësitë Lokale Rahovicë e Raincë ku në mbledhjen e shtabit për situata të jashtëzakonshme ndërrmer masa të menjëhershme për t’i sanuar dëmet materiale të shkaktuara nga vërshimet e mbrëmshme në fshatrat Rahovicë dhe Raincë.

“Ka filluar evidentimi i dëmeve në fshatrat Rahovicë dhe Raincë, si dhe organizimi i mbledhjes së fondeve financiare. Në cilësinë e kryesueses së Shtabit, shpalla gjendjen e jashtëzakonshme në BL Rahovicë dhe në BL Raincë.” është shprehur znj. Sinani

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch