Home » Lajme, Vendore » Bashkatdhetari Halit Ramdani dhuroi e 15 karroca SHPAK në Preshevë

Bashkatdhetari Halit Ramdani dhuroi e 15 karroca SHPAK në Preshevë

Shoqata e Personave me Aftësi të Kufizuara ka pranuar gjithsej 15 karroca  për njerëzit me dëmtime fizike si dhe pajisje të tjera teknike për këtë kategori njerëzisht.  Është ky bashkatdhetari jonë nga Presheva Halit Ramadani njëherit përfaqësuesi I Shoqatës Ilirët në Austri  cili me këtë gjest human u përkujdes tis 41000 lehtësoj sado pak  nevojat teknike  njerëzve me nevoja në zhvillim.

Fillimisht ata u ndan 4 karroca Shtëpisë së Shëndetit në Preshevë dhe të tjerat u dedikohen personave nevojtarë, ka thënë kështu për radiotelevizion Presheva Shkëlzen Limani drejtues në këtë shoqatë.

Të interesuarit mund të marrin karrocën po që se sjellin dokumentacionin e nevojshëm madje  karrocat mund ti marrin edhe institucionet vendore ka shtuar ai.E 4 karroca iu ndan edhe Shtëpisë së Shëndetit në Preshevë për nevoja  në shërbime të ndryshme të këtij institucioni shëndetësor. Në prag të ndërrimit të motmoteve Shoqata në fjalë është duke bërë edhe përgatitjet e paketave për fund vit për  fëmijët me aftësi të kufizuar të cilët frekuentojnë këtë shoqatë.

RTV Presheva

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch