Home » Lajme, Vendore » Bashkimi Demokratik I Luginës: Kumtesë

Bashkimi Demokratik I Luginës: Kumtesë

Sot më date 07.shkurt.2013 kryetari I BDL-s dr.Skender Destani në  funksionin e Zv.kryetarit të Komunës së Preshevës,mirë priti   në një takim pune zv. ambasadoren ,atashun ushtarak dhe keshilltarin ppër ceshtje politike pranë ambasadës Suedeze të akredituar në Beogradës  në të cilin takim  Zv.kryetari  I Komunës sonë I njohtoi përfaqsuesit  delegacionit suedez me problemet e shumta të qytetarëve tanë  si dhe të pushtetit lokal ,problem të cilët janë të karakterit politik, ekonomik , social e të sigurisë  të cilet duan zgjidhje sa ma të shpejt  për të mirën e qytetarëve tanë të Luginës.Një vend të randsishëm  në këtë  takim iu kushtua  edhe problemit  të paraqitur muajve të fundit me Lapidarin e Dëshmoreve të kombit në Preshevë  dhe memorialit  të policëve serb në Llucan te ramë në luftën e fundit .Rame dakord që  të gjitha  problemet  prezente duhe zgjidhur në rrugë paqësore përmes bisedimeve nëmës faktorit  politik shqiptar dhe qeverise shtetrore.

www.bdl-psh.info

 

Preshevë 07.shkurt.2013                                                         Shërbimi për informim I BDL-së

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress