Home » Lajme » Bashkimi demokratik i Luginës: Telegram ngushllim

Bashkimi demokratik i Luginës: Telegram ngushllim

Bashkimi demokratik I Luginës

www.bdl-psh.info

22.maj 2012

Preshevë

 

 

 

Telegram ngushllim

Presidentit të Republikës së Shqipërisë

Z.Bamir Topi

 

 

Tragjedia që ndodhi në Himarë na ka goditur rënd zemrat tona të shqiptarëve të Luginës.Humbja e jetrave e të  rinjëve shqiptarë mu në lulen e rinisë së tyre, u është nje tragjedi që e përjetuam shumë rëndë  gjithë  shiptarëte Luginës së Preshevës. kudo . Andaj, na lejoni  Z.President Topi,  që në emër të antarëve të Bashkimit Demokratik të Luginës dhe nemrin tim personal tju shprehim ngushllimet matë sinqerta  Juve dhe përmes Jush edhe  familjarëve të viktimave si dhe gjithë qytetarëve shqiptarë.

Ndërsa të plagusurve I dëshirojmë përballim tësukseshëm të plagëve të tyrë dhe lutemi për  shërim sa ma të shpejt të tyre.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress