Home » Lajme » BASHKIMI DEMOKRATIK I LUGINËS: U R I M

BASHKIMI DEMOKRATIK I LUGINËS: U R I M

Të nderuar qytetarë të besimit islam,

Në emër të Bashkimit Demokratik të Luginës  dhe në emrin tim ua urojë muajin e shenjtë të Ramazanit, duke shpresuar që në këtë muaj të mbretërojë begatia, mirësia e lumturia në mjediset tona. Duke shpresuar që ky muaj të jetë muaj i shpresës dhe solidaritetit, të gjithë ne duhet ti eliminojmë ndasitë dhe mosmarrëveshjet, të bashkohemi në arritjen dhe kryerjen e obligimeve tona.  Agjërim të lehtë.

 

 

Preshevë

Kryetari i BDL-së

                                                                                                                                            Dr. Skender Destani

     

www.bdl-psh.com

          

Department of education launch the future ready schools pledge, calling upon school district leaders www.pro-academic-writers.com around the country to commit to having future ready schools

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress