Home » Lajme » Bashkimi Demokratik i Luginës – URIM me rastin e muaji të shenjtë të Ramazanit

Bashkimi Demokratik i Luginës – URIM me rastin e muaji të shenjtë të Ramazanit

BDL LogoKam kënaqësinë që në emër tëZv.Kryetarit të Komunës Preshevës si dhe të Kryetarit të  Bashkimit Demokratik  të Luginës,tanëtarve të saj , t’iu uroj këtë muaj të agjërimit gjithë besimtarëve islamë, në Luginë dhe jashtë saj.
Le të jetë ky muaj i përkushtimit dhe forcimit të besimit tonë ndaj  Zotit, muaji i ndihmës për të gjithë ata që kanë nevojë, pra le të tregojmë solidaritetin dhe mirëkuptimin, dashurinë dhe mëshirën, ndaj atyre që kanë varfëri e sidomos ndaj fëmijëve  skamnorë dhe pa perkujdesje prindrore.
URIME!!!!
Preshevë 17.06.2015                                                                    Kryetari i BDL-së,dr.Skender Destani

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress