Home » Lajme, Vendore » BDL pranoi pa kusht shkrirjen në PVD

BDL pranoi pa kusht shkrirjen në PVD

Duke pasur parasysh proceset në të cilat po kalon rajoni, e sidomos duke pasur parasysh bisedimet Kosovë – Serbi, Partia për Veprim Demokratik dhe Bashkimi Demokratik i Luginës nënshkruan Marrëveshjen me të cilën synojnë fillimin e defragmentarizimit të spektrit politik në Preshevë si dhe në Luginë në përgjithësi.

Me këtë Marrëveshje BDL pranoi pa kusht shkrirjen në PVD duke pranuar gjithashtu edhe Programin dhe Statutin e PVD – së.

Marrëveshja u nënshkrua nga kryetari i PVD, Shaip Kamberi dhe ai i BDL, Skender Destani, me të cilën Marrëveshje strukturat e BDL do të inkuadrohen në strukturat udhëheqëse të PVD-së si dhe në Kuvendin Komunal të Preshevës.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch