Home » Kulturë, Lajme » Besnik Mustafaj u nderua me çmimin “Autori i vitit 2017”

Besnik Mustafaj u nderua me çmimin “Autori i vitit 2017”

Të nderuar miq të Librit dhe të Botimeve Toena,

me kënaqësi të veçantë ju njoftojmë se shkrimtari Besnik Mustafaj u nderua me çmimin “Autori i vitit 2017” për romanin “Ëndrra e doktorit” (botuar nga Toena, Tiranë) nga Shoqata e Botuesve të Kosovës gjatë Panairit të 19-të të Librit “Prishtina 2017”.

Bashkëngjitur do të mund të gjeni:

– foto nga aktiviteti

– certifikatën e çmimit


 kopertinën e librit

 

Drejtore e përgjithshme,
Irena Toçi

Botimet Toena
Rruga “M. Gjollesha”
K.P. 1420
Tirane – Albania
Tel. ++355 422 40 116
Fax ++355 422 40 117

botimet.toena@gmail.com
redaksia@toena.com.al
irena.toci@gmail.com

www.toena.com.al
www.facebook.com/botimet.toena
www.facebook.com/Instituti-i-Librit-dhe-i-Promocionit
twitter.com/TOENABOTIME1
www.institutilibripromocioni.al
www.librariatoena.com
www.instagram.com/botimet_toena

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch