Home » Kulturë » Botohet nr. 36 i Revistës “DIELLI DEMOKRISTIAN” (Vjenë, mars 2019)-shqip dhe gjermanisht

Botohet nr. 36 i Revistës “DIELLI DEMOKRISTIAN” (Vjenë, mars 2019)-shqip dhe gjermanisht

Nga këshillit redaktues:

Kemi kënaqësinë e veçantë të ju dërgojmë numrin e tridhjetë e gjashtë të revistës në formë elektronike ‘‘Dielli Demokristian’’, e cila u redaktua nga vullnetarët tanë në Vjenë. Ajo botohet një herë në tre muaj. Numri i saj i parë u editua para më shumë se tetë viteve, në qershor 2010. Për më shumë, kjo është hera e njëzetë e tetë që para jush sjellim edhe një verzion të shkurtër të revistës sonë edhe në gjuhën gjermane, të përkthyer nga studenti shqiptar në Vjenë, Mark Marku, si dhe vetë autorët e disa shkrimeve. Shpresojmë se do të jemi në gjendje që të vazhdojmë kështu edhe me numrat e radhës.

Dielli – Klikoni per tu hapur

Dielli2 – Gjermanisht

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress