Home » Lajme, Vendore » Bujanoci nuk lejon manipulime me numrin e shqiptarëve, fillon regjistrimin e diasporës online

Bujanoci nuk lejon manipulime me numrin e shqiptarëve, fillon regjistrimin e diasporës online

Të gjithë qytetarët e Bujanocit që jetojnë në mërgim, tash e tutje mund të regjistrohen nëpërmjet një aplikacioni për regjistrim të diasporës së kësaj komune.

Sipas zyrtarëve komunalë, regjistrimi i mërgimtarëve bëhet për të pasur transparencë si dhe për të mos lejuar manipulimin e qeverisë së Serbisë me numrin e shqiptarëve në komunë të Bujanocit.

Ndërkohë, të gjithë qytetarët e Bujanocit që jetojnë në mërgim, tash e tutje mund të regjistrohen përmes një aplikacioni për regjistrim të diasporës së kësaj komune.

Sipas zyrtarëve komunalë, regjistrimi i mërgimtarëve bëhet për të pasur transparencë si dhe për të mos lejuar manipulimin e qeverisë së Serbisë me numrin e shqiptarëve në komunë të Bujanocit.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch